«ВСІМ» даруємо добро – допомагаємо разом

«ВСІМ» даруємо добро – допомагаємо разом
Щодня до редакції газети «ВСІМ» звертаються люди. Хтось бажає поділитися щастям, в когось є ідея досягнути справедливості, а хтось хоче, здавалося б, найпростішого, - жити, жити повноцінним життям.

 В нашому місті є безліч проблем, котрі зачіпають кожного. Ми розповідаємо про них для того, аби сказати — безвихідних ситуацій не буває. Об'єднавшись, проблеми можна вирішити. Простий приклад — що можна купити за 1 гривню? Талончик у тролейбусі, олівці, зошит, серветки... По суті, дріб’язок. Але насправді для когось 1 гривня може стати рятівною.

Аудиторія нашої газети — близько сорока тисяч людей. Якщо кожен з читачів пожертвує бодай гривню, назбирається серйозна сума. Сума, достатня для вирішення конкретної проблеми.

Зважаючи на це, «ВСІМ» започатковує соціальну кампанію. Ми докладемо максимальних зусиль, щоб ця кампанія тривала не рік і не два, адже одна з наших місій – нести добро іншим. І ми будемо вдячні, якщо ви долучитесь до нашої ініціативи. Дякуємо за будь-яку підтримку – матеріальну, моральну, волонтерську. Разом ми можемо змінити світ на краще.

Відео дня
>Допомога потрібна:

Трирічній Насті Роля – в дитини рак

Спелеологічному клубу, які до Дня дітей хочуть провести для сиріт екскурсію в печеру "Атлантида"

18-річній Вікторії Климиній - онкологічне захворювання

38-річній Ларисі Похитун, хмельницькій майстрині, на операцію

24-річному Олександру Продану, який вже 5 років не встає з інвалідного візка - на лікування та здобуття освіти

40-річній Альоні Дорофєєвій, яка важить майже 200 кілограмів, потрібна операція, яка коштує 30 тисяч гривень

Для бажаючих здійснити свій благодійний внесок:
п/р 26002060825749 в ХФ КБ “ПриватБанк”
МФО 315405 Ідент. №3190501287 призначення платежу: благодійний внесок.

Також гроші можна переказати на картковий рахунок 4246 0051 1051 4010 через будь-який банкомат "ПриватБанк".


Або ж занести до редакції газети «ВСІМ» за адресою: проспект Миру, 69, ТЦ “Ріко”.

Коментарі (7)
  • Anonymous

    Shoot, so that's that one supopses.
  • Anonymous

    Good point. I hadn't thuoght about it quite that way. :)
  • Anonymous

    газета ВСІМ, а ви набираєте волонтерів? можливо потрібна допомога, бо грошей в мене не так багато, а от допогти бажання є.
  • Anonymous

    Може гроші дадуть регіонали?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
16:33 На Нетішинському водосховищі встановлюють штучні нерестовища 15:46 Посадовицю Хмельницького Держгеокадастру оголосили у міжнародний розшук 14:57 «Родина для кожної дитини»: на Хмельниччині 13 громад розвиватимуть сімейний патронат 14:12 У Старокостянтинові відкрився оновлений ізолятор тимчасового тримання Від читача 16:16 Оптична мережа АТ «Укртелеком» уже сягає 80 тисяч кілометрів 13:48 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 13:32 На Хмельниччині правоохоронці затримали 17-річного «закладчика» 12:30 Судили злочинну групу, яка постачала наркотики до хмельницького СІЗО 11:51 У національному природному парку на Хмельниччині встановили готелі для комах photo_camera 11:26 Долар і євро пішли вгору. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 10:54 Жінка з Хмельницького району перерахувала шахраям майже 142 тисячі гривень 10:19 У Хмельницькому районі виявили сім’ю з трьома дітьми, яка живе без електрики 09:37 На Хмельниччині збили 2 «шахеди». Без постраждалих і руйнувань 09:06 У Шепетівці затримали місцевого за крадіжку. Він намагався втекти з області 18:08 «Буде оберігати своїх дівчаток». У Хмельницькому попрощаються з Олександром Перцем 17:39 Хмельничанка просить встановити світлофор з кнопкою для пішоходів на Панаса Мирного
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up