З 21 липня у Хмельницькому та передмісті будуть перебої зв’язку Київстар (ГРАФІК)

З 21 липня у Хмельницькому та передмісті будуть перебої зв’язку Київстар (ГРАФІК)

Оператор замінює діюче обладнання на новітнє. Це необхідно для подальшого розвитку мережі 4G/LTE. Ускладнення з мобільним зв’язком хмельничани відчують вже у четверг, 21 липня.   

У компанії «Київстар» уточнюють, що з четверга працівники модернізуватимуть обладнання. Крім перебоїв з мобільним зв’язком також можливі й перебої з інтернетом. Своїх абонентів "Київстар" попереджує смс-повідомленнями. 

Роботи проводитимуться двічі на тиждень  – в години найменшого навантаження на мережу. У випадку відключення окремих базових станцій, трафік буде оперативно скеровано на працююче обладнання, попередили в компанії. 
"Тимчасово дійсно можуть спостерігатись складнощі з послугами мобільного зв’язку, оскільки кожна базова станція має більш ніж 2000 налаштувань, заміна обладнання займатиме певний час. На жаль, здійснити всі потрібні роботи без короткочасних відключень та накладок у мережі неможливо з технічних причин", - попереджає оператор. 

Номери виклику служб екстреної допомоги (101, 102, 103 та 104, 112) працюватимуть постійно. 
 

Відео дня


 

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (3)
  • Анонім

    Всімка, дякуємо за попередження!
  • Анонім

    А компенсацию за плохую связь Киевстар не предусматривает?

    Анонім reply Анонім

    Ху...стар
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
19:24 У Хмельницькому 30-річний чоловік побив двох школярів 18:27 Військових запрошують на «бакототерапію»: що це за проєкт photo_camera 17:34 У Хмельницькому можна обмінятися кімнатними рослинами. Як це працює? 16:25 Експосадовицю обласної служби у справах дітей судили за вимагання хабаря Від читача 16:19 Хмельницький драмтеатр у лонглісті Всеукраїнського Фестивалю-Премії «ГРА» 15:44 Поліграф для хмельницьких чиновників. Скільки посадовців пройшли перевірку? 15:08 Скорочення вишів на Хмельниччині. Скільки є зараз та яких може не стати 14:48 Був зниклим безвісти з минулого літа. «На щиті» повертається військовий Андрій Ковалевський 14:06 Зростає захворюваність на кашлюк: що потрібно знати хмельничанам 13:49 Народні депутати з Хмельниччини мають 168 помічників. У Гереги найбільше 13:07 Смертельна ДТП у Хмельницькому районі: 36-річний водій в'їхав у дерево і загинув 12:47 Пішла на дачу і не повернулась. У Хмельницькому шукають 70-річну жінку photo_camera 11:53 У Нетішині розмістять модульне містечко для працівників Запорізької АЕС photo_camera 11:12 У Лезневому зупинили водія під наркотиками photo_camera 10:04 5 років тюрми дали хмельничанину, який обкрадав підвали й підсобки багатоповерхівок 09:25 24 квітня на трьох вулицях і провулку в Хмельницькому не буде води
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up