У Хмельницькому підпільно шили спортивний одяг з логотипами світових брендів

У Хмельницькому підпільно шили спортивний одяг з логотипами світових брендів

У підпільному цеху декілька людей шили спортивний одяг. Речі продавали оптом на місцевих ринках. 

Двоє приватних підприємців організували діяльність підпільного цеху. Кілька десятків працівників займались пошиттям спортивного одягу відомих світових брендів. Окрім цього, вони налагодили розгалужену оптову мережу збуту. Виготовлений контрафактний одяг реалізовували населенню на місцевих ринках. Про це повідомляють у прес-службі Національної поліції України.

Під час проведення санкціонованих обшуків у підпільному швейному цеху, за місцем проживання організаторів та у торгових точках поліцейські вилучили майже півтори тисячі одиниць одягу з логотипами відомих світових брендів. Також вилучили 27 одиниць швейного обладнання та сировину для виготовлення одягу. Вартість вилученого майна сягає мільйона гривень.

Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за частиною 3 статті 229 (Незаконне використання знака для товарів і послуг, фірмового найменування, кваліфікованого зазначення походження товару) Кримінального кодексу України.

Відео дня

Організаторам незаконного бізнесу загрожує покарання у вигляді штрафу від 170 тисяч до 255 тисяч гривень з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3-х років або без такого та з конфіскацією і знищенням відповідної продукції та знарядь і матеріалів, які спеціально використовувалися для її виготовлення.

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (4)
  • Анонім

    цікаво, а куди конфіскований одяг подінуть?
  • Анонім

    Нехай тоді  всі держ установи(школи,мед.заклади і тд) теж стануть підпільними, щоб такі зарплати як у швачок отримувати ...
  • Анонім

    Бідні швачки тепер не бачити їм зарплатні більше ніж у депутата
  • Сашко Тихий

    Відайте одяг дітям в інтернати!!!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
09:02 Сьогодні, 26 квітня – річниця аварії на Чорнобильській АЕС 21:17 Суд конфіскував у росіянки успадковану землю на Хмельниччині 20:45 На Хмельниччині попрощались з шістьма захисниками: імена 20:01 На Хмельниччині суд повернув водосховище громаді з приватних рук Від читача 17:01 ЯКЩО ТИ НЕ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВОЇМИ СИЛАМИ АБО ФІНАНСАМИ, ТО МИ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВІЙ ЧАС! 19:15 У Хмельницькій міськраді провели чергове засідання виконкому: основні рішення 18:22 На Хмельниччині повторно виставили на аукціон Нігинський кар’єр 17:36 На Хмельниччині двоє браконьєрів наловили риби на кримінал 16:49 Двоє мешканців Хмельниччини постануть перед судом за жорстоке вбивство 15:59 Жителька Хмельниччини, яка відзначила 100-річчя, розповіла про секрет довголіття 15:15 На Хмельниччині суд оштрафував члена ВЛК за хабарництво 14:38 У Хмельницькому попрощались із 31-річним військовим Романом Бочковським photo_camera 14:14 На Кам'янеччині затримали чоловіка, який встромив ножа у груди свого сина 13:46 Рекрутинговий пункт ЗСУ на Хмельниччині: що це таке і як працює 13:16 Алкоголю в 15 разів більше норми: на Шепетівщині водія притягнули до відповідальності 12:31 Шахрайство на криптовалюті: історія хмельничанки, яка хотіла навчитися заробляти 12:07 Коли у школах Хмельницького розпочнуться літні канікули 11:58 Валюти дорожчають. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 11:32 На Хмельниччині п’яний чоловік стріляв у патрульних photo_camera 10:32 Середня пенсія на Хмельниччині – 4 870 гривень, – ПФУ
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up