У Хмельницькій дитячій лікарні після операції помер підліток

У Хмельницькій дитячій лікарні після операції помер підліток

15-річного хлопця привезли в лікарню в понеділок, 23 травня. Медикам батьки сказали, що сину стало погано після того, як його побив однокласник. Юнак тиждень лікувався. Діагностували травму живота і селезінки. Чому він помер ні лікарі, ні поліцейські поки сказати не можуть. 

Хлопець родом із села Черепова Хмельницького району. 23 травня йому стало погано і мама відвезла сина в центральну райлікарню. Батьки вирішили, що краще лікуватися в хмельницькій дитячій лікарні. Самостійно привезли юнака сюди у вівторок, 24 травня. Хмельницьким медикам повідомили, що сина побив однокласник.

 - Ми оглянули пацієнта і сказали матері, що лікування триватиме протягом 10 днів. У хлопця була травма живота та селезінки. Його стан з кожним днем стабілізувався та покращувався, - розповідає «ВСІМ» головний лікар Хмельницької дитячої лікарні Володимир Левицький.

Поки хлопець перебував на лікуванні, поряд з ним були мама і 10-річний братик. В суботу жінка змушена була відлучитися у справах. В цей же день хворому стало погано, коли він пішов до туалету. Звідти пацієнта забрали в реанімаційне відділення. Там хлопчик пробув майже добу. Йому зробили операцію.

Відео дня

Після операції стан пацієнта покращувався. Та серце дитини, з невідомих поки причин, перестало битися. Медики констатували смерть в неділю, 29 травня, о 19:15. Речник ГУ Національної поліції Інна Глега повідомила «ВСІМ», що відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 121 Кримінального Кодексу України «Умисне тяжке тілесне ушкодження». Санкція передбачає від 7 до 10 років ув’язнення. Правоохоронці очікують на результати судмедекспертизи.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
12:31 Шахрайство на криптовалюті: історія хмельничанки, яка хотіла навчитися заробляти 12:07 Коли у школах Хмельницького розпочнуться літні канікули 11:58 Валюти дорожчають. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 11:32 На Хмельниччині п’яний чоловік стріляв у патрульних photo_camera Від читача 11:46 Фахівці КНП "ХОССЦ" взяли участь у ХХІ Київському курсі з коронарних реваскуляризацій 10:32 Середня пенсія на Хмельниччині – 4 870 гривень, – ПФУ 09:40 П’яний водій на смерть збив хмельничанина і тікав з місця події 09:21 На Львівському шосе 25 квітня не буде води 19:24 У Хмельницькому 30-річний чоловік побив двох школярів 18:27 Військових запрошують на «бакототерапію»: що це за проєкт photo_camera 17:34 У Хмельницькому можна обмінятися кімнатними рослинами. Як це працює? 16:25 Експосадовицю обласної служби у справах дітей судили за вимагання хабаря 15:44 Поліграф для хмельницьких чиновників. Скільки посадовців пройшли перевірку? 15:08 Скорочення вишів на Хмельниччині. Скільки є зараз та яких може не стати 14:48 Був зниклим безвісти з минулого літа. «На щиті» повертається військовий Андрій Ковалевський 14:06 Зростає захворюваність на кашлюк: що потрібно знати хмельничанам 13:49 Народні депутати з Хмельниччини мають 168 помічників. У Гереги найбільше 13:07 Смертельна ДТП у Хмельницькому районі: 36-річний водій в'їхав у дерево і загинув
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up