Повітряні кульки та духові інструменти: з Днем міста хмельничан вітав незвичайний тролейбус

Повітряні кульки та духові інструменти: з Днем міста хмельничан вітав незвичайний тролейбус

Спеціально на День міста у Хмельницькому запустили незвичайний тролейбус. Його маршрут «Святковий», а пасажири – оркестрова група. 

Новенький тролейбус виділило підприємство «Електротранс» для привітання мешканців Хмельницького з Днем міста. Але покататись у ньому змогли не усі. За браком місця. Адже у тролейбусі розмістилась ціла оркестрова група.

Викладачі та студенти Хмельницького музучилища вітали своєю грою хмельничан на зупинках громадського транспорту. Виконували веселі та розважальні твори. Окрім сорока музикантів каталась у тролейбусі і своєрідна «група підтримки» із 10 чоловік. Це ті студенти, для яких не знайшлось місця в оркестрі. Вони не лише створювали веселу атмосферу, а й підтанцьовували на кожній зупинці диво-тролейбуса. Прикрасили машину, як і годиться для свята, кольоровими повітряними кульками. Подібна акція проводилась у Хмельницькому вперше. Зупинявся «рогатий» лише там, де було людно і їхав напрочуд швидко. А тому встиг побувати у багатьох мікрорайонах міста. 

- Люди дуже цікаво сприймають нас, - розповідає керівник духового оркестру Олександр Усов, – адже всі дивуються. Граємо музику веселого танцювального жанру. Щоб створити гарний святковий настрій. Тим паче, що музика всім знайома. 

Відео дня

Розпочав свій маршрут святковий тролейбус з вулиці Інститутської, а закінчив у мікрорайоні Озерна, перед тим привітавши центр міста, мікрорайони Ракове та Виставку. 

Самі ж учасники духового оркестру перебували у захваті від власної гри. Вони жартували та розповідали один одному цікаві історії під час руху «рогатого», позували для фото та підтанцьовували. До інструмента кожен причепив собі ноти, аби не збитися. Флейтистка Катерина Шевчук пишається тим, що потрапила до оркестрової групи. 

- Мені дуже приємно щось зробити приємне у такий визначний день для нашого міста, - зізнається четвертокурсниця Катерина. – Я відчуваю себе частиною такого вітання. Це дуже круто цілим колективом робити спільну справу і приносити задоволення людям. 

Більшість хмельничан на зупинках здивовано розглядали дивину, Дехто і сідати хотів, не розгледівши маршруту. 

- Дуже приємно бачити таку цікавинку у нашому місті, - розповідає хмельничанка Інна. – Мені надзвичайно сподобалось таке вітання. І хотілось би подібні акції частіше бачити.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • Анонім

    Суперово!!! Молодці!!!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:02 На Хмельниччині запрацював регіональний офіс “Зроблено в Україні”: мета проєкту 20:26 Команда хмельницьких архітекторів перемогла у конкурсі на меморіал Героїв у Львові (ФОТО) 19:23 У Хмельницькому будинок культури незаконно перебував у приватній власності, – прокуратура 18:37 На Хмельниччині засудили 18-річну дівчину, яка займалася шахрайством в інтернеті Від читача 11:45 Підприємствам теплопостачання продовжили режим ПСО 18:06 На Хмельниччині будують 4 індустріальні парки: для чого це потрібно 17:33 У Хмельницькому попрощалися із захисником Олександром Перцем 17:01 Заморозки та вітер: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 16:34 Хмельничанка Дар’я створює для загиблих вічні букети. Найбільший зробила для полеглого чоловіка photo_camera 16:02 На Хмельниччині ексдиректор відшкодує 330 тисяч за незаконне звільнення працівників 15:19 Аварія з чотирма травмованими: на Шепетівщині судитимуть винуватця 14:51 Безкоштовні квартири від міськради. Звідки беруться та хто отримує 14:05 На Хмельниччині голову ВЛК спіймали на хабарі 13:12 Майже 120 тисяч гривень віддали аферистам мешканці Хмельниччини 12:24 На Хмельниччині чоловік наловив риби на 150 тисяч: в поліції відкрили провадження photo_camera 11:46 Сім’ям загиблих воїнів з Хмельницького району вручили нагороди: імена Героїв photo_camera 10:45 На авто хмельничанина впало дерево. Він відсудив в комунальників майже 80 тисяч 09:35 На Хмельниччині прощаються із військовим і начальником ТЦК Павлом Джигуном
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up