На нові світлофори - три мільйони. Де потрібно регулювати дорожній рух? (ОБГОВОРЕННЯ)

На нові світлофори - три мільйони. Де потрібно регулювати дорожній рух? (ОБГОВОРЕННЯ)

В Хмельницькому рух транспортних засобів і пішоходів регулює 100 світлофорних об'єктів. Минулого року встановили 8 нових. В комплексі з огорожами та знаками вони обійшлися місту в 3,5 мільйона гривень. 

Вже декілька років у Хмельницькому встановлюють світлофори із звуковим супроводом. Світлофорне регулювання є одним з основних засобів забезпечення безпеки руху на перехрестях. Кількість перехресть, обладнаних світлофорами, щороку зростає. У 2015 році нові об'єкти з'явились на перехресті вулиць: 

- Вінницької-Кошарського 
- Зарічанська-Перемоги 
- Красовського- Мудрого 
- Кам’янецької-Димитрова
- Купріна – Красовського
- Панаса Мирного – провулок Панаса Мирного
- вул.Курчатова (неподалік  зупинки «Олімпійська») 
- вул. Толстого (біля військової частини 
 

Як повідомили "ВСІМ" в управлінні ЖКГ Хмельницької міської ради, на усіх технічних засобах регулювання дорожнім рухом разом із світлофорами застосовуються спеціальні світильники “зебра” для додаткового освітлення пішохідного переходу та пристрої мовного супроводу сигналів світлофорів. 

Відео дня

Читайте також: На новий світлофор у Хмельницькому знайшли гроші лише після смертельної ДТП 

- Цього року виділено 3 мільйони гривень. Але поки що роботи не розпочали. Вирішується питання, де будуть встановлені ці об’єкти, - коментує «ВСІМ» начальник управління по безпеці дорожнього руху управління ЖКГ Хмельницької міської ради Олександр Ковальчук.

Де необхідно, встановлюватимуть пішохідну огорожу і дорожні знаки, облаштовуються пішохідні доріжки на підходах до регульованих перехресть.

Всього у місті є 104 світлофори, 4 з них встановили приватники, інші – міські.  З них третина має звуковий супровід. 

Друзі, на вашу думку, на яких ділянках потрібно встановити світлофор?  Діліться думками в коментарях. 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (8)
  • Анонім

    На вулиці Панаса Мирного, біля обласного ліцею, потрібен світлофор, тому що багато дітей перетинають дорогу, а машини їдуть на великій швидкості, не зважаючи на зебру.
  • Анонім

    перехрестя вул. Толстого - вул.Ланова
  • Анонім

    - вул.Купріна (перехід до оптового овочевого ринку "Дубово")

    Анонім reply Анонім

    Краще поставте біля маслосирбази і по рибалко по середині вулиці. Там просто страшно ходити.  Біля школи поставили, а вище на зебрі важко йти.

    Анонім reply Анонім

    По Рибалка по середені вулиці??? Ні це не реально, під такий крутий підйом не вся автотехніка зможе піднятись (а ще й плюс скільки вихлопу буде...)!!!
  • Анонім

    Можу точно сказати за Озерну

    Вже потрібно:

    П.Мирного - Кармелюка (Агора)

    В перспективі:

    П.Мирного - Залізняка (біля озера)

    П.Мирного - Бендери (М.Рибалка)
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
15:08 Скорочення вишів на Хмельниччині. Скільки є зараз та яких може не стати 14:48 Був зниклим безвісти з минулого літа. «На щиті» повертається військовий Андрій Ковалевський 14:06 Зростає захворюваність на кашлюк: що потрібно знати хмельничанам 13:49 Народні депутати з Хмельниччини мають 168 помічників. У Гереги найбільше Від читача 13:43 Правоохронці провели 23 обшуки, в результаті яких затримали всіх дев’ятьох учасників злочинної схеми разом з організатором. 13:07 Смертельна ДТП у Хмельницькому районі: 36-річний водій в'їхав у дерево і загинув 12:47 Пішла на дачу і не повернулась. У Хмельницькому шукають 70-річну жінку photo_camera 11:53 У Нетішині розмістять модульне містечко для працівників Запорізької АЕС photo_camera 11:12 У Лезневому зупинили водія під наркотиками photo_camera 10:04 5 років тюрми дали хмельничанину, який обкрадав підвали й підсобки багатоповерхівок 09:25 24 квітня на трьох вулицях і провулку в Хмельницькому не буде води 21:18 На Хмельниччині попрощались з трьома захисниками. Хто вони 20:31 Пожежа в Хмельницькому районі: на місці знайшли тіло чоловіка 19:59 Отримала вирок водійка, яка збила літню жінку на електровелосипеді 19:13 Близько 350 кг сміття зібрали рибоохоронці на берегах трьох річок Хмельниччини 18:42 Бурлик, Миколаїв та Мокрицький: які відомі хмельничани зараз на фронті photo_camera 18:05 На Хмельниччині збільшився попит на перереєстрацію транспортних засобів 17:22 Вчителька з Хмельниччини отримала нагороду «Срібний щит» від поліцейських 16:54 Де і за скільки у Хмельницькому комфортно відпочити на свіжому повітрі та посмажити шашлик 16:37 У Кам’янець-Подільському районі на «тещиному язику» згоріло авто
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up