На День міста у Хмельницькому одружилися два Володимира та дві Тетяни

На День міста у Хмельницькому одружилися два Володимира та дві Тетяни

Довгі білі сукні, букети квітів та вітальні побажання. На День міста у Хмельницькому одружилися дві пари молодят.   

Наречені посміхаються, батьки метушаться, гості бігають з букетами квітів. Сьогодні, 25 вересня, свої стосунки зареєстрували два Володимира та дві Тетяни. У міському РАЦСі їх почали готуватися ще за годину до прибуття першої пари. Адже тут очікували ще одного поважного гостя. Вітати молодят із одруженням на День міста традиційно прийшов мер. Олескандр Симчишин побажав нареченим жити в коханні та злагоді, а ще якнайшвидше поповнити місто новими хмельничанами. 

Окрім привітань, дістались нареченим букети квітів та коробки із подарунками. Не обійшлось і без фото з мером. 

Самі молодята зізнаються, що дату спеціально не обирали. А подарунок від мерії відкриватимуть наодинці. 

Відео дня

- Ми просто так визначились з датою, - розповідає наречений Володимир. – Всім, хто планує одружитися, бажає кохання та благополуччя, а нашому місту – лише процвітання. 

Під крики «Гірко» та гучні оплески молодята покинули стіни РАЦСу та пішли святкувати власне весілля.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (2)
  • Илья Мельник

    средний город) но  тихий)
  • Коваль Алла

    Всего две свадьбы? Маловато для такого большого города.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
19:24 У Хмельницькому 30-річний чоловік побив двох школярів 18:27 Військових запрошують на «бакототерапію»: що це за проєкт photo_camera 17:34 У Хмельницькому можна обмінятися кімнатними рослинами. Як це працює? 16:25 Експосадовицю обласної служби у справах дітей судили за вимагання хабаря Від читача 16:19 Хмельницький драмтеатр у лонглісті Всеукраїнського Фестивалю-Премії «ГРА» 15:44 Поліграф для хмельницьких чиновників. Скільки посадовців пройшли перевірку? 15:08 Скорочення вишів на Хмельниччині. Скільки є зараз та яких може не стати 14:48 Був зниклим безвісти з минулого літа. «На щиті» повертається військовий Андрій Ковалевський 14:06 Зростає захворюваність на кашлюк: що потрібно знати хмельничанам 13:49 Народні депутати з Хмельниччини мають 168 помічників. У Гереги найбільше 13:07 Смертельна ДТП у Хмельницькому районі: 36-річний водій в'їхав у дерево і загинув 12:47 Пішла на дачу і не повернулась. У Хмельницькому шукають 70-річну жінку photo_camera 11:53 У Нетішині розмістять модульне містечко для працівників Запорізької АЕС photo_camera 11:12 У Лезневому зупинили водія під наркотиками photo_camera 10:04 5 років тюрми дали хмельничанину, який обкрадав підвали й підсобки багатоповерхівок 09:25 24 квітня на трьох вулицях і провулку в Хмельницькому не буде води
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up