Кращий будинок Хмельницького знаходиться на Прибузькій, а кращий під’їзд - на Зарічанській

Кращий будинок Хмельницького знаходиться на Прибузькій, а кращий під’їзд - на Зарічанській

У Хмельницькому підбили підсумки конкурсу «Хмельницький – наш дім». Конкурс на кращий благоустрій проводиться в обласному центрі щорічно до Дня міста. За високе звання у конкурсі змагалося більше сотні номінантів.   

На засіданні конкурсної комісії визначили переможців конкурсу за 7 номінаціями.

У міській раді кажуть, що цього року хмельничани активно взяли участь у конкурсі. В нашому місті є багато небайдужих людей, які стараються зробити кращим своє місто, свою садибу, двір, під’їзди, щоб вони були привабливими.
 
Цього року кращими з благоустрою стали:
у номінації «Кращий благоустрій прилеглої території» серед підприємств, установ та організацій міста – ДП «Новатор»;- у номінації «Кращий благоустрій території школи та дитячого садочка» - навчально – виховний комплекс № 2 (серед шкіл) та дошкільний навчальний заклад № 50 «Лелеченька» (серед дошкільних навчальних закладів);- у номінації «Кращий під’їзд» в багатоповерхових будинках – І під’їзд будинку № 44/1 по вулиці Зарічанській; - у номінації «Кращий двір» серед багатоповерхових будинків - двір будинку № 3 по вулиці Перемоги- у номінації «Кращий благоустрій приватної садиби»: садиба по вул. Декабристів, 40, садиба по вул. Зеньковського, 6, садиба по вул. Старицького, 39, садиба по прв. Амосова, 8;У номінації «Краща вулиця у приватному секторі» перемогла вулиця Сосюри, а  у номінації «Будинок зразкового утримання» - будинок № 4 по вулиці Прибузькій. 

Урочисте вручення дипломів та подарунків переможцям конкурсу на кращий благоустрій “Хмельницький – наш дім” відбудеться 24 вересня о 13.00 біля кінотеатру  Шевченка під час урочистостей, присвячених Дню міста.
 
 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (2)
  • нашатырь

    Бандера в гробу перевертається тільки подумали що відійшли від "комуняцкого мишлєннія" як на тобі знову є переможці "соцтруда"
  • Анонім

    Назва конкурсу не вірна. Має бути "Кращі з гірших", бо цим "кращим" не бути кращими за новобудови. Щоб стати кращими власники які у переважній більшості отримали житло під час приватизації на халяву повинні скинутись по кілька десятків тисяч гривень і зробити їх дійсно кращими. А то якось смішно називати ці залишки радянського союзу кращими.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
10:19 На сусідній Вінниччині «шахед» впав біля будинку і здетонував, – ДСНС 09:02 Масована атака на Україну: над Хмельниччиною збили три ворожі цілі 21:11 Напав з ножем на перехожого на залізничому вокзалі: у Шепетівці судитимуть бандита 21:03 Новий депутат облради з мільйонами «в заначці»: хто такий Ілля Логін Від читача 15:03 Хмельницькі кардіологи провели майстер-клас у м.Нетішин 20:33 За побиття дитини судили маму з Хмельниччини 19:45 Хмельницький попрощався з двома воїнами: Олегом Попелем та Юрієм Броварним 19:10 Обрізка дерев: чому скаржаться хмельничани і що кажуть екологи photo_camera 18:28 Гостювання сина в матері закінчилось трагедією на Хмельниччині: деталі справи 17:41 Працівниця банку на Хмельниччині привласнювала допомогу родичам загиблих воїнів 17:03 У Хмельницькому пенсіонеру стало погано біля річки: його врятували патрульні 16:29 Погіршення погоди та обстріли: на Хмельниччині прогнозують погодинні відключення світла 16:16 Торгова марка SvitloSteli: Нове слово у світі натяжних стель і освітлення (новини компаній) 16:01 «Непридатність до військової служби»: скільки беруть за це на Хмельниччині і чим все закінчується 15:23 Житель Хмельниччини з гепатитом С сяде за ґрати за ухилення від мобілізації 14:43 Опублікували список TikTok-каналів, які поширюють ворожу пропаганду 14:06 Платні соціальні послуги в комунальних закладах Хмельниччини: яка вартість 13:43 У Хмельницькій митниці новий керівник. Що про нього відомо 13:02 На Староміській військові силою затримали чоловіка. У ТЦК кажуть, що він ухилянт play_circle_filled 12:40 Загинули двоє військових з Хмельниччини: Олег Улянчук та Микола Кулябін
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up