Хмельницькі поліцейські "взялись" за пішоходів. Біля «Ощадбанку» порушували пенсіонери

Хмельницькі поліцейські "взялись" за пішоходів. Біля «Ощадбанку» порушували пенсіонери

Патрульні вирішили влаштувати полювання на пішоходів-порушників. Найбільше таких біля «Ощадбанку». Проте людей поки лише попереджають. Якщо профілактика не допоможе, на пішоходів чекає штраф – 51 гривня.  

Зранку у центрі Хмельницького людно. Мешканці поспішають на роботу або по справах. В цей час патрульна поліція вирішила «поганяти» несумлінних пішоходів та водіїв маршруток, які зупиняються не там, де треба. Полювання організували біля нової транспортної кишені, що поблизу «Ощадбанку».

Водії, які ще здалеку бачили копів, старались правила не порушувати і зупинялись у визначеному місці. А ті, що таки зупинялись ближче до підземки, отримували усні попередження. А от пішоходів-порушників виявилось чимало. Причини у всіх різні.

Одні поспішали швидше дійти до банку, інші бігли, бо їхала їхня маршрутка, а дехто скаржився, що ноги болять переходити через підземний перехід. Трапилась і жінка, яка навіть тікала від патрульних та сварилась. Більшість несумлінних пішоходів поліція попереджала усно, а декому виписала письмове попередження. Патрульні кажуть, що поки проводять профілактику, а штрафувати будуть пізніше.

Відео дня

- Дуже багато громадян звертається до нас з проблемою, що пішоходи часто переходять дорогу, порушуючи правила, а багато водіїв маршруток зупиняються, де їм заманеться. Або стають у 2 ряди, або взагалі до кишені не заїжджають. Тому ми вирішили вияснити, чому люди порушують, - розповідає речник управління патрульної поліції Хмельницького Роман Мартинюк. 

Акція триватиме до понеділка. Якщо вона не матиме ефект, то її продовжать.

Читайте також: З тротуару до столу: хто і як має "почистити" Хмельницький від стихійної торгівлі

У Хмельницькому водії дорогих іномарок заплатили за парковку по 255 гривень

Дідусь біг прямо в руки поліцейських

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (6)
  • Агапия Ефросина

    Хай ще візьмуться за тих, хто палить де заманеться,а не в спеціально відведених місцях!!!
  • Анонім

    Гггг
  • Анонім

    За часів жовтяників, їм дотацій, субвенцій виділялось в шість разів більше.І толку з того, ні доріг не зробили, ні стан шкіл не покращили, кружків ім теж не організовували, про роботи взагалі не згадуємо.... Тако тупо розмножували, бо чим більше приписаних, ти м більше їм  дотацій йшло , а потім тупо пускали безкоштовні електрички в міста, шоб забирались.
  • Анонім

    Тому що в них по програмі не було уроків ОБЖД і етики.Живуть там, нікому не підпорядковуючись, а приїжджають сюди- дикими антилопами.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
19:23 У Хмельницькому будинок культури незаконно перебував у приватній власності, – прокуратура 18:37 На Хмельниччині засудили 18-річну дівчину, яка займалася шахрайством в інтернеті 18:06 На Хмельниччині будують 4 індустріальні парки: для чого це потрібно 17:33 У Хмельницькому попрощалися із захисником Олександром Перцем Від читача 11:45 Підприємствам теплопостачання продовжили режим ПСО 17:01 Заморозки та вітер: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 16:34 Хмельничанка Дар’я створює для загиблих вічні букети. Найбільший зробила для полеглого чоловіка photo_camera 16:02 На Хмельниччині ексдиректор відшкодує 330 тисяч за незаконне звільнення працівників 15:19 Аварія з чотирма травмованими: на Шепетівщині судитимуть винуватця 14:51 Безкоштовні квартири від міськради. Звідки беруться та хто отримує 14:05 На Хмельниччині голову ВЛК спіймали на хабарі 13:12 Майже 120 тисяч гривень віддали аферистам мешканці Хмельниччини 12:24 На Хмельниччині чоловік наловив риби на 150 тисяч: в поліції відкрили провадження photo_camera 11:46 Сім’ям загиблих воїнів з Хмельницького району вручили нагороди: імена Героїв photo_camera 10:45 На авто хмельничанина впало дерево. Він відсудив в комунальників майже 80 тисяч 09:35 На Хмельниччині прощаються із військовим і начальником ТЦК Павлом Джигуном 20:58 Герою Олександру Швецю встановили дошку пам’яті у Кам’янці-Подільському
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up