Хмельницькі близнюки встановили рекорд України

Хмельницькі близнюки встановили рекорд України

Такі схожі і такі різні… Двійнята та трійнята вийшли на вулиці міста на щорічний парад. Цьогоріч їх зібралась рекордна кількість - 88 пар.

Сьогодні, 31 травня, у Хмельницькому вп’яте відбувся парад близнят. На нього завітали як і зовсім маленькі двійнята, так і школярі старших класів і студенти. Колоною близнята рушили центральною вулицею міста до майданчика біля кінотеатру імені Шевченка. Минулого року прийшло близько 50 пар близнюків. Цього року хмельничани встановили рекорд – в одному місці зібралось 88 пар двійнят.

- Ми старались не виділяти якусь окрему категорію людей, кликали всіх бажаючих - і дорослих, і дітей, тому що близнюки будь-якого віку є особливими і за ними цікаво спостерігати. Я думаю, що з кожним роком на свято приходитиме ще більше близнят. Хоча нема однакових людей, але у близнят є своє дзеркальне відображення. Вони хоч і схоржі ззовні, але різні за характером, - каже заступник начальника управління молоді та спорту Хмельницької міської ради Олена Мандзій.

Іринці та Інні по 7 років. Дівчатка закінчили 2 клас. Як зізнаються «ВСІМ», їх у школі розрізняють за… сережками.

Відео дня

- Ми знаємо, хто є хто, але спросоння можна поплутати. Коли були ще в садочку, то трішки обманювали вихователів, а в школі їх вчителька посадила окремо, щоб знати, де хто є, - розповідає мама Іринки та Інни.

Третьокласниці Аня та Аліна відрізняються родимками. Тим не менш, сторонні люди плутаються.

- Я своїх дівчат розрізняю, бо я мама, а вчителі та однокласники часто плутають, а вони і самі раді з них пожартувати, - зазначає мама Ані та Аліни.

Соломійка та Полінка ходять у садочок, дівчат по 3,5 роки. Двійнята ще не навчились хитрувати і підміняти одна одну, тому відразу кажуть усім, як їх звати.

- Вихователі їх плутають, але дітки більш-менш орієнтуються, хто є хто. А вихователям вони самі кажуть, як їх звати, - ділиться мама Соломійки та Полінки.

Маргарита та Єлизавета відрізняються зростом, адже одна з них вища за іншу. Тому у школі дівчат не плутають.

- Нас всі розрізняють. І навіть ті, хто нас не знають. Ліза вища за мене, тому нас важко сплутати, - каже близнючка Маргарита. 


Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:02 На Хмельниччині запрацював регіональний офіс “Зроблено в Україні”: мета проєкту 20:26 Команда хмельницьких архітекторів перемогла у конкурсі на меморіал Героїв у Львові (ФОТО) 19:23 У Хмельницькому будинок культури незаконно перебував у приватній власності, – прокуратура 18:37 На Хмельниччині засудили 18-річну дівчину, яка займалася шахрайством в інтернеті Від читача 11:45 Підприємствам теплопостачання продовжили режим ПСО 18:06 На Хмельниччині будують 4 індустріальні парки: для чого це потрібно 17:33 У Хмельницькому попрощалися із захисником Олександром Перцем 17:01 Заморозки та вітер: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 16:34 Хмельничанка Дар’я створює для загиблих вічні букети. Найбільший зробила для полеглого чоловіка photo_camera 16:02 На Хмельниччині ексдиректор відшкодує 330 тисяч за незаконне звільнення працівників 15:19 Аварія з чотирма травмованими: на Шепетівщині судитимуть винуватця 14:51 Безкоштовні квартири від міськради. Звідки беруться та хто отримує 14:05 На Хмельниччині голову ВЛК спіймали на хабарі 13:12 Майже 120 тисяч гривень віддали аферистам мешканці Хмельниччини 12:24 На Хмельниччині чоловік наловив риби на 150 тисяч: в поліції відкрили провадження photo_camera 11:46 Сім’ям загиблих воїнів з Хмельницького району вручили нагороди: імена Героїв photo_camera 10:45 На авто хмельничанина впало дерево. Він відсудив в комунальників майже 80 тисяч 09:35 На Хмельниччині прощаються із військовим і начальником ТЦК Павлом Джигуном
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up