День міста у Хмельницькому не обійшовся без бійок

День міста у Хмельницькому не обійшовся без бійок

Хмельницький відсвяткував День міста спокійно. Проте не обійшлось і без п'яних, які порушували громадський спокій, та бійок. 

Святкування Дня міста у Хмельницькому пройшло майже без порушень. Вночі у місті відбулось декілька бійок, на які викликали патрульних. Фіксували копи і ДТП без потерпілих та порушення правил дорожнього руху. У вечірній час мешканці міста порушували громадський порядок та шуміли. 

- День міста минув досить спокійно, тому що окрім бійок, майже не було крадіжок, ДТП, грабежів. Та і бійки були несерйозними та без значних ушкоджень, - розповідає "ВСІМ" речник патрульної поліції Хмельницького Роман Мартинюк.

У суботу, 24 вересня, в обідню пору в квартири хмельничанина вкрали майже 3 тисячі гривень.

Відео дня

Ввечері сталась аварія, у якій постраждав пішохід. На Зарічанській,11\4 на пішохідному переході поблизу магазину "Таврія" автомобіль марки "Сангйонг-Рестон" збив чоловіка. 

Того ж дня близько 20:45 12-річного хлопчика забрали у лікарню з алкогольним отруєнням. Під час Дня міста чимало хмельничан ловили за розпиттям спиртного просто неба. 

24 серпня вдень патрульні отримали 98 викликів. Вони зафіскували 3 ДТП без потерпілих, 5 крадіжок, 1 грабіж, 3 випадки розпиття спиртного та 5 сімейних сварок.

Вночі на лінію 102 поступило 132 виклики. Патрульні спіймали двох водіїв, які керували у нетверезому стані. Вони зафіксували також 2 ДТП без потерпілих, 1 ДТП з потерпілими, 1 ДТП зі з'їздом, 7 бійок та 4 сімейні сварки. 

25 серпня вдень патрульним надійшло 98 викликів. "Попались" їм і четверо п'яних водіїв. Цього дня сталося 3 ДТП без потерпілих, 2 з'їзди автомобіля. 1 шахрайство, 1 бійка, 8 випадків розпиття спиртного. Копи знайшли і людей з наркотиками. 

Вночі у неділю поступило 63 виклики. Копи спіймали 3 водіїв у стані алкогольного сп'яніння. Сталось 1 ДТП з потерпілим. Патрульні зафіксували 2 крадіжки, 1 грабіж, 2 випадки розпиття спиртного та 2 сімейні сварки. 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (2)
  • Olga

    чому у статі месяць "серпень"? День міста 24-25 вересня...

    PAL reply Olga

    На серпень припадает меньше драк, аварий и грабежей. Или малость покурили.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
09:25 24 квітня на трьох вулицях і провулку в Хмельницькому не буде води 21:18 На Хмельниччині попрощались з трьома захисниками. Хто вони 20:31 Пожежа в Хмельницькому районі: на місці знайшли тіло чоловіка 19:59 Отримала вирок водійка, яка збила літню жінку на електровелосипеді Від читача 13:43 Правоохронці провели 23 обшуки, в результаті яких затримали всіх дев’ятьох учасників злочинної схеми разом з організатором. 19:13 Близько 350 кг сміття зібрали рибоохоронці на берегах трьох річок Хмельниччини 18:42 Бурлик, Миколаїв та Мокрицький: які відомі хмельничани зараз на фронті photo_camera 18:05 На Хмельниччині збільшився попит на перереєстрацію транспортних засобів 17:22 Вчителька з Хмельниччини отримала нагороду «Срібний щит» від поліцейських 16:54 Де і за скільки у Хмельницькому комфортно відпочити на свіжому повітрі та посмажити шашлик 16:37 У Кам’янець-Подільському районі на «тещиному язику» згоріло авто 15:54 Полеглих на війні захисників із Шепетівщини відзначили державними нагородами 15:09 На Шепетівщині поліцейські затримали молодика, який обікрав власного брата 14:23 У громаді на Хмельниччині замість пошкодженого обстрілом дитсадка побудують новий 13:40 Помідори та огірки: які ціни у Хмельницькому і звідки везуть photo_camera 13:17 На честь захисника Ростислава Остафійчука на Кам'янеччині відкрили меморіальну дошку 12:27 Рейтинг Opendatabot-2024: компанія «АТБ» увійшла до трійки найбільших роботодавців країни (новини компаній) 12:19 Через ремонт тепломережі Львівським шосе не їздитиме громадський транспорт 11:41 За добу шахраї виманили у мешканців Хмельниччини 230 тисяч гривень 10:36 У хмельницькому центрі зайнятості є 336 вакансій (СПИСОК)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up