Через події у Дніпрі хмельницькі патрульні цілодобово чергуватимуть у бронежилетах

Через події у Дніпрі хмельницькі патрульні цілодобово чергуватимуть у бронежилетах

У зв’язку з вбивством двох патрульних у Дніпрі поліцейські Хмельницького відтепер цілодобово чергуватимуть у бронежилетах. Раніше копи вдягали їх лише на нічну зміну.  

Це пов’язано з трагічним вбивством 2-х поліцейських у Дніпрі. Прес-офіцер управління патрульної поліції Роман Мартинюк розповів, що раніше бронежилети хмельницькі копи  одягали лише на нічні чергування, або на такі виклики, що були пов’язані з небезпекою для їхнього життя.

Крім того, як зазначили патрульні, поліцейський екіпаж тепер складатиметься не з двох, а трьох копів. 

- Більше змін немає, патрульні Хмельницького завжди і до цієї події були обачні та слідкували за прикриттям, - повідомив Роман Мартинюк. 

Відео дня

Читайте також: Хмельницькі поліцейські збирають кошти сім'ям вбитих у Дніпрі патрульних 

Нагадаємо, зранку 25 вересня екіпаж патрульної поліції зупинив автомобіль Citroen за порушення правил дорожнього руху. Водій автівки почав чинити опір працівникам поліції, а потім здійснив декілька пострілів та зник з місця пригоди.

27-літній патрульний Артем Кутушев загинув на місті, а його напарниця 35-літня Ольга Макаренко померла в лікарні. Правоохоронці вже затримали підозрюваного у вбивстві Олександра Пугачова. 

Поліція вже допитала 37 свідків у цій справі. Процедуру впізнання зловмисника пройшли три свідка, які знаходилися на місці події і впізнали підозрюваного по фото. Призначено ще 23 експертизи, зокрема експертиза ДНК, ще одна дактилоскопічна тощо.

"Слідчі повідомили затриманому про підозру у вчиненні злочину, передбаченому статтею 348 Кримінального кодексу – посягання на життя працівника правоохоронного органу, члена громадського формування з охорони громадського порядку і державного кордону або військовослужбовця", - йдеться у повідомленні прес-служби ГУ Нацполіції України. 

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (5)
  • PAL

    Предлагаю еще и кормить мусоров с ложечки. Они же беззащитные. И работают бедные, как хотят.

    А кто их вообще контролирует??? Кто их обучает??? Полканы-мусора водку жрут, да отчёты строчат, должностя делят. А результат - трупы.
  • 777

    ......вопрос   мартынюку.......почему  наша хмельницкая   полиция  патрулирует улицы ночью(в частности на выставке во дворах) без проблесковых  маячков.....с  дальнем светом......машину полиции  никак  не распознать....это  становится страшно от такой работы.....

    Анонім reply 777

    А чому дійсно поліція патрулює без бронижелетів? Ім просто не вистачає чи

    вони настільки безпечні?Якщо не вистачає, то це питання потрібно вирішити....
  • Геннадий

    В Хмельницком наверное полицейские подустали. Ночью всё меньше ездят и зачастую без включения мигалок.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
18:08 «Буде оберігати своїх дівчаток». У Хмельницькому попрощаються з Олександром Перцем 17:39 Хмельничанка просить встановити світлофор з кнопкою для пішоходів на Панаса Мирного 16:45 Хмельничанин вимагав 100 тисяч гривень неіснуючого «карткового боргу», — прокуратура 16:17 Хмельницькі синоптики попереджають про заморозки Від читача 16:54 У Хмельницькому відбувся ярмарок молодіжного підприємництва Junior EXPO-2024 15:39 «Хмельницькводоканал» шукає працівників (СПИСОК ВАКАНСІЙ) 14:40 На Закарпатті затримали хмельничанина, який за 6 800 доларів хотів перетнути кордон 14:04 Яку крипту та скільки накопичують хмельницькі депутати (ІНФОГРАФІКА) 13:36 У хмельницькій криївці «Стінка» проведуть безкоштовну екскурсію 12:27 Чим закінчуються виклики про замінування: підбірка судових справ на Хмельниччині 11:33 Тричі за рік їздив за кермом нетверезим. Як покарали водія з Нетішина 10:58 9 років тому на Грушевського згоріла «Цукерня» (ВІДЕО) play_circle_filled photo_camera 10:19 Видворили молдованина, який нелегально перебував на Хмельниччині 09:26 Від початку квітня рибоохоронний патруль виявив на Хмельниччині 56 порушень
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up