Як школи Хмельницького підготували випускників. Результати ЗНО-2016

Український центр оцінювання якості освіти оприлюднив результати ЗНО по кожній школі України.  У Хмельницькій області на 200 балів лише троє абітурієнтів здали тестування. Двоє максимальний бал отримали з української мови і літератури, а ще один учень здав на 200 біологію. Ми проаналізували результати обов’язкових тестів по кожній школі і об’єднали їх в діаграми.   

Як школи Хмельницького підготували випускників. Результати ЗНО-2016

Учні всіх хмельницьких шкіл цього року складали ЗНО з української мови і літератури. Ці тести були обов’язковими для всіх. А от другий предмет був за вибором – історія України чи математика. Виявляється, що історію здали майже вдвічі більше школярів , аніж математику.  

Англійська мова була винесена в якості шкільного іспиту, але проходила в умовах, максимально наближених до ЗНО. Тому у список результатів ми її не вносили.

У 2016 році лише 5 чоловік не склали тест з мови і літератури. Найкращі показники з тестування показали хмельницький ліцей №17 , перша школа , ліцей імені Артема Мазура, НВК№7  і гімназія №2. 

Відео дня

Рейтинг хмельницьких шкіл за результатами ЗНО з обов’язкових предметів дивіться на  діаграмі. Цифри зазначені у відсотках. Результати розділені за обов’язковими предметами.

Різними кольорами позначили кількість балів: зелений колір –  відсоток випускників, які здали ЗНО на 100-120 балів, червоним – 120-140 балів, жовтим 140-160 балів, блакитним - 160-180 балів, фіолетовим – 180-200 балів і синій колір показує тих, хто не подолав поріг ЗНО. 

Діаграми інтерактивні. Щоб дізнатися цифру потрібно навести курсор на картинку. 

Найкращі знання з історії України показали випускники  спеціалізованої школи №1, НВК №7 , спеціалізованої школи №7, гімназії №2,  гімназії №1 та ліцею імені Артема Мазура.  Найбільший відсоток із позначкою «не подолали поріг ЗНО» з історії має ЗОШ №13 імені М.К.Чекмана. 

У деяких школах Хмельницького дуже мало випускників здавали ЗНО з математики, тому результат на діаграмі буде видно лише по одній чи двох категоріях (один чи два кольори). Так, наприклад, в НВО№23 здавав всього один учень, в школах №7  і  №19 – по троє, а спеціальній загальноосвітній школі-інтернат – двоє. 

У відсотковому співвідношенні найкращі показники з цього тесту мають вихованці ліцею №17,  ліцею з імені Артема Мазура і гімназії №1.        

Коментарі (6)
  • Andy Andy

    Насмішили. Що більш кругле, квадрат чи трикутник? Як можна порівнювати непорівнювані речі??? Коли один заклад приймає всіх, а інший лише найкращих??? Чиновників, які будуть десь використовувати ці порівняльні цифри і робити на їх основі якісь висновки потрбіно гнати, принаймні з галузі освіти за профнепридатність.
  • Валентина Проскуровская

    А чому серед шкіл міста навіть не згадується приватна школа "Гармонія", випускники якої за з усіх предметів мають бали в межах 160-200? І крім англійської мови у наших учнів репетиторів немає. Де ж справедливість?
  • Анонім

    Якесь задзеркалля: там де треба по шапці дати - контракт подовжують, там, де слід подякувати за гарну організацію роботи - не подовжують. Браво!
  • Анонім

    Ось по цих реальних результатах і потрібно робити висновки про роботу директорів шкіл. Усе інше - суб'єктивізм.

    Павлович Юрій reply Анонім

    Ці результати відображають інвестиції батьків у репетиторство, а ніяк не роботу школи.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні

Новини Хмельницького за сьогодні

21:02 На Хмельниччині запрацював регіональний офіс “Зроблено в Україні”: мета проєкту 20:26 Команда хмельницьких архітекторів перемогла у конкурсі на меморіал Героїв у Львові (ФОТО) 19:23 У Хмельницькому будинок культури незаконно перебував у приватній власності, – прокуратура 18:37 На Хмельниччині засудили 18-річну дівчину, яка займалася шахрайством в інтернеті Від читача 11:45 Підприємствам теплопостачання продовжили режим ПСО 18:06 На Хмельниччині будують 4 індустріальні парки: для чого це потрібно 17:33 У Хмельницькому попрощалися із захисником Олександром Перцем 17:01 Заморозки та вітер: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 16:34 Хмельничанка Дар’я створює для загиблих вічні букети. Найбільший зробила для полеглого чоловіка photo_camera 16:02 На Хмельниччині ексдиректор відшкодує 330 тисяч за незаконне звільнення працівників 15:19 Аварія з чотирма травмованими: на Шепетівщині судитимуть винуватця 14:51 Безкоштовні квартири від міськради. Звідки беруться та хто отримує 14:05 На Хмельниччині голову ВЛК спіймали на хабарі 13:12 Майже 120 тисяч гривень віддали аферистам мешканці Хмельниччини 12:24 На Хмельниччині чоловік наловив риби на 150 тисяч: в поліції відкрили провадження photo_camera 11:46 Сім’ям загиблих воїнів з Хмельницького району вручили нагороди: імена Героїв photo_camera 10:45 На авто хмельничанина впало дерево. Він відсудив в комунальників майже 80 тисяч 09:35 На Хмельниччині прощаються із військовим і начальником ТЦК Павлом Джигуном
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Афіша та квитки на Moemisto.ua Афіша:
keyboard_arrow_up